Jdi na obsah Jdi na menu

Kdo školí?

                   

kristina02.jpg  

Na světě mě baví úžasná rozmanitost, pestrost a nekonečný potenciál.

Prostor intenzivně vychutnávat toto spektrum kvalit jsem zprvu našla ve světě umění.

Um výtvarníků mě fascinoval, jejich schopnost zachytit mnohem víc, než daný okamžik. Schopnost provokovat k zamyšlení.

Tanec a hudba jsou pro mne nerozlučná dvojice, byť by to při poslechu byl pouze tanec uvnitř mého těla. Rozechvění, vibrace, harmonie - lahodná potrava pro duši.

A v neposlední řadě slovo, hladící a občas drásající.  Atmosféra poezie i síla příběhů.

Svět plný obrazů, zvuků, pocitů, chutí i vůní jsem tenkrát objevovala v tvůrčím, dle mého víc než divadelním prostředí. Dělali jsme divadlo autorské, experimentální, gastronomické, zkušenostní pro sebe i pro diváky, pro dospělé i pro děti. A divadlo se na čas stalo i mou profesí.

Pak přišlo období uzemnění. Když vás navštíví „Hosté, kteří hledají svou cestu“ – vaše děti, pozmění se také váš žebříček priorit. Škola života.  

V tom období jsem se také poprvé setkala s NLP a objevila model plný možnosti „Jak utvářet sebe sama v mistrovské dílo“ K NLP mne přitáhl název NEURO LINGVISTICKÉ PROGRAMOVÁNÍ. Není to náhoda. Už v samotném názvu je plno informací. Tušila jsem, že to bude spojené s naší myslí, s vnímáním, s komunikací a také s tvořením. I když zprvu mne slovo programování, zapůjčené ze světa IT, v názvu popuzovalo. Staneš-li se však programátorem svého života, stáváš se jeho tvůrcem, jeho autorem. A to je přesně to, co je pro mne klíčové. Stát se hercem, režisérem i autorem svého života. Umět svět pozorovat, zažívat, vychutnávat a také sdílet. Vidět, slyšet, cítit a směřovat k SEBEREALIZACI.

S novým miléniem jsem se stala trenérkou NLP a je mi ctí šířit toto umění dál. NLP předávám formou tréninkových školení, otevřených veřejných, ale i firemních tzv. „šitých na míru“. NLP využívám v mé mentorské, koučinkové a terapeutické praxi, ale především pro svůj každodenní život.

Kristina

 

Kristina Klimszová

je certifikovaná trenérka neuro-lingvistického programování (NLP) 

studium NLP absolvovala v "International Institute for NLP & MORE" v Krakově (Polsko) 

 

certifikáty potvrzující kompetence: 

"Practitioner in the Art of NLP" (1996) 

"Master - Practitioner in the Art of NLP" (1997) 

"Advanced Presentation Skills" (1999) 

"Trainer in the Art of NLP" (2000)

 

 

 trainer-nlp.jpg